Från en idé - till ditt nya hem.

Största anledningen till att våra kunder anlitar oss är vårt beprövade sätt att arbeta. Att bygga ska inte behöva vara svårt eller riskfyllt. Det ska vara ett spännande projekt både för dig och för oss med ett gemensamt mål att förbättra ditt hem. Därför är vi extra nogra med planering och ser även till att våra killar och tjejer har all information och kompetens de behöver för att göra ett bra jobb.

Första kontakten och ta fram en plan.

Att planera och diskutera lösningar är kanske det viktigaste för att du ska få dina idéer verkställda. Inom byggbranschen finns det mycket man måste improvisera under byggets gång, men en bra planering är fortfarande vad som leder ditt projekt i rätt riktning och ser till så att resultatet blir det du önskar.

Det första vi gör är därför att träffa dig och gå igenom i så noga detalj som möjligt hur du vill ha det. Vi tar emot allt material från anteckningar till sketcher på hur din vision ser ut och undersöker förutsättningarna för att nå dit.

Du bokar mötet genom att skicka en offertförfrågan via hemsidan eller ringa 08-560 310 35

När vi känner oss bekväma med en lösning får du ett kostnadsförslag och en planering samt hur projektet kommer debiteras.

En bra tumregel är att alltid låta oss få komma och titta. Det kostar dig inget och du kan få ut mycket bra information! :-)

Totalt ansvar för hela projektet - Skippa projektledarrollen!

En duktig hantverkare kan inte allt utan behöver stöd från andra hantverkare så som elektriker, rörmokare, plattsättare eller finsnickerier. Det är oftast du som kund som måste koordinera dessa samt garantera kvalitén på arbetet mot övriga hantverkare.

Här börjar problemen - och de slutar med en grupp hantverkare som skyller på varandra. Vi har däremot löst det på ett mycket enkelt sätt...

Inom företaget finns all kompetens som behövs. Det innebär att du inte behöver hålla kontakt med olika hantverkare för olika arbetsuppgifter och speciellt så behöver du inte koordinera bygget själv.

Den kompetens vi måste hyra in ansvarar vi för och garanterar att arbetet blir rätt och att de har den information de behöver för att göra ett bra jobb. Inga onödiga förseningar eller kostnader - ett smidigt arbetssätt både för oss och för dig som kund.

Så levererar vi med gott samvete

På varje projekt finns en ansvarig hantverkare som håller kontakt med dig samt leverantörer och ser till så arbetet blir gjort på rätt sätt, enligt dina önskemål.

Om han skulle stöta på problem så har han en arbetsledare bakom sig vars roll är att vara övergripande projektansvarig, planerare/koordinator, coach och bollplank. Han bistår även med kalkyler och kostnadsunderlag.

Som kund vet du därför att du får rätt information och att det vi lovar inte bara är tunn luft som kostar pengar.

Gör din offertförfrågan redan nu, så hör vi av oss till dig snarast

Beviset på att du är i goda händer

Ekerö Bygg grundades 1965 och har sedan dess levererat en enorm mängd olika lösningar inom bygg. Det finns i princip inget som är främmande för oss.

Vår VD, Tom Lindqvist anlitas av försäkringsbolag som besiktningsman för skadeutredningar vilket talar för god kunskap om byggkonstruktioner, fuktteknik, reparationskostnader och åtgärdsföslag.

Försäkringsbolagen har uppskattat vårt höga kvalitétstänk och god ordning på projekten att vi regelbundet anlitas för försäkringsuppdrag, stora som små.

"Med vår långa erfarenhet av försäkringsuppdrag är vi vana vid att rycka in med kort varsel och komma med konkreta lösningar - i rätt tid - inom budget."

 

medlemslogga medlemBFpms167Sthlm vv-ny-logo
Vår personal är vad som håller företaget i liv. Deras välbefinande är högt prioriterat hos oss! En gemenskap att utvecklas inom byggbranschen och knyta kritiska kontakter.

Behörig plattsättare. Ditt nya badrum kommer vara tätt och funktionellt.

Påbörja ditt byggprojekt redan idag.
Skicka in din offertförfrågan eller ring direkt på 08-560 310 35.