Meny

Renovera Kök Bromma

Renovera Kök i Bromma - Skapa ditt Drömkök med Högkvalitativa Renoveringstjänster

Är det dags att förvandla ditt kök i Bromma till en plats där drömmar om kulinariska mästerverk blir verklighet? Vi är din pålitliga partner när det kommer till köksrenovering i Bromma och omnejd. Med år av erfarenhet och expertis i ryggen har vi hjälpt många nöjda kunder att förvandla sina kök till funktionella och vackra utrymmen.

Varför Renovera Ditt Kök i Bromma?

Ett kök är hjärtat i ditt hem. Det är där du samlas med familj och vänner, lagar fantastiska måltider och skapar minnen som varar livet ut. Men med tiden kan köket behöva en uppfräschning av flera skäl:

 1. Förbättrad Funktionalitet: Modernisera ditt kök för att skapa en mer praktisk och funktionell arbetsplats. Vi kan hjälpa dig att optimera arbetsytor, förvaring och apparater.

 2. Ökad Fastighetsvärde: En köksrenovering kan öka värdet på din fastighet avsevärt, vilket är särskilt viktigt om du planerar att sälja ditt hem i framtiden.

 3. Energibesparingar: Genom att byta ut äldre apparater och förbättra isoleringen kan du minska din energiförbrukning och spara pengar på lång sikt.

 4. Estetisk Förbättring: Fräscha upp ditt kök med moderna ytskikt, färger och belysning för att skapa ett visuellt tilltalande utrymme som passar din personliga stil.

Våra Köksrenoveringstjänster i Bromma

Vårt team av skickliga hantverkare och designers är specialiserade på att skapa skräddarsydda kökslösningar som passar dina unika behov och önskemål. Vi erbjuder följande tjänster:

 1. Design och Planering: Vi hjälper dig att skapa en köksdesign som är både vacker och funktionell, med fokus på dina önskemål och budget.

 2. Renovering: Vårt team utför renoveringsarbeten med precision och noggrannhet. Vi byter ut köksskåp, arbetsbänkar, golv, och mer.

 3. Installation av Apparater: Vi kan installera moderna och energieffektiva apparater för att förbättra funktionaliteten och energieffektiviteten i ditt kök.

 4. Målnings- och Ytbehandlingar: Vi erbjuder professionell målning och ytbearbetning för att ge ditt kök en fräsch och modern look.

 5. Projektledning: Vi tar hand om alla aspekter av projektet, inklusive tidsplanering och budgethantering, så att du kan vara säker på att renoveringen kommer att flyta smidigt.

Varför Välja Oss för Din Köksrenovering i Bromma?

 • Erfarenhet: Vi har många års erfarenhet av köksrenovering i Bromma och kan hantera projekt av alla storlekar och komplexitetsnivåer.
 • Kvalitet: Vi använder högkvalitativa material och utför arbete av högsta standard för att säkerställa att ditt kök är hållbart och vackert.
 • Kundnöjdhet: Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och har ett starkt rykte för kundnöjdhet.
 • Prisvärda Lösningar: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsyr lösningar som passar din budget.

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina köksrenoveringsbehov i Bromma. Låt oss tillsammans skapa det kök du alltid har drömt om. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa dig att förverkliga din vision.

Försäkringsskador

Finns alltid tillgängliga med kort varsel. En egen projektledare kommer att finnas med under hela processen.

Ekerö Bygg AB har lång och bred erfarenhet av att hantera försäkringsrelaterade skador åt de flesta försäkringsbolag som vi också är förtroende entreprenörer åt. Vi arbetar med alla typer av skador som inbrott, brand, vattenskador, storm och skadedjur.

Skadeutredningar

Skadeutredningar inom bygg är viktiga för att fastställa skadornas omfattning och orsak, vad, varför & hur de uppkommit. Utveckla förslag på åtgärdsplaner.

Om- / tillbyggnader

Ombyggnad av bostad och tillbyggnader ger dig möjligheten att förvandla ditt hem efter dina önskemål. Skapa extra rum, modernisera layouten och anpassa bostaden till din livsstil. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina visioner och skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. 

Kontor-/lokalanpassningar

Vi erbjuder kontor- och lokalanpassningar för att skapa arbetsmiljöer som passar dina företagsbehov. Från layoutförändringar och omstrukturering till ergonomiska lösningar och modern design, hjälper vi dig att skapa en effektiv och inspirerande arbetsplats. Optimera produktiviteten och trivseln för ditt team med skräddarsydda lösningar.

Kök-/Badrumsrenovering

Ge ditt badrum och kök en fantastisk makeover med våra renoveringstjänster! Skapa en modern och funktionell miljö som passar din stil och behov. Vi tar hand om allt från design till installation, förvandlar dina utrymmen till praktiska och estetiskt tilltalande platser. Uppgradera ditt hem med en badrums- och köksrenovering som tar din livskvalitet till nästa nivå.

Servicetjänster

Våra servicetjänster inom bygg erbjuder allt du behöver för att underhålla och förbättra ditt hem. Från reparationer och underhåll till målningsarbeten och installationer, vår erfarna personal tar hand om allt. Lita på oss för att hålla ditt hem i toppskick och skapa en trygg och bekväm miljö för dig och din familj.

Våra samarbetspartners

Bygga om, bygga ut
eller bygga nytt?

Dina idéer och önskemål kompletterat med gediget hantverk är nyckeln till att skapa det som inte finns idag. Med nästan 60 år i branchen har det gett oss enorm kunskap om vad man ska och inte ska göra. 

Kontakt

Adress