Meny

En trygghet i
alla byggprojekt

Vi är Ekerö Bygg AB! Vi erbjuder alla typer av byggtjänster du kan tänka dig och levererar kvalitet ner till varje hammarslag sedan 1964.

Försäkringsskador

Finns alltid tillgängliga med kort varsel. En egen projektledare kommer att finnas med under hela processen.

Ekerö Bygg AB har lång och bred erfarenhet av att hantera försäkringsrelaterade skador åt de flesta försäkringsbolag som vi också är förtroende entreprenörer åt. Vi arbetar med alla typer av skador som inbrott, brand, vattenskador, storm och skadedjur.

Skadeutredningar

Skadeutredningar inom bygg är viktiga för att fastställa skadornas omfattning och orsak, vad, varför & hur de uppkommit. Utveckla förslag på åtgärdsplaner.

Om- / tillbyggnader

Ombyggnad av bostad och tillbyggnader ger dig möjligheten att förvandla ditt hem efter dina önskemål. Skapa extra rum, modernisera layouten och anpassa bostaden till din livsstil. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina visioner och skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. 

Kontor-/lokalanpassningar

Vi erbjuder kontor- och lokalanpassningar för att skapa arbetsmiljöer som passar dina företagsbehov. Från layoutförändringar och omstrukturering till ergonomiska lösningar och modern design, hjälper vi dig att skapa en effektiv och inspirerande arbetsplats. Optimera produktiviteten och trivseln för ditt team med skräddarsydda lösningar.

Kök-/Badrumsrenovering

Ge ditt badrum och kök en fantastisk makeover med våra renoveringstjänster! Skapa en modern och funktionell miljö som passar din stil och behov. Vi tar hand om allt från design till installation, förvandlar dina utrymmen till praktiska och estetiskt tilltalande platser. Uppgradera ditt hem med en badrums- och köksrenovering som tar din livskvalitet till nästa nivå.

Servicetjänster

Våra servicetjänster inom bygg erbjuder allt du behöver för att underhålla och förbättra ditt hem. Från reparationer och underhåll till målningsarbeten och installationer, vår erfarna personal tar hand om allt. Lita på oss för att hålla ditt hem i toppskick och skapa en trygg och bekväm miljö för dig och din familj.

Får du inte tag i den du söker kan du alltid ringa vår växel eller fylla i kontaktformuläret.

Våra samarbetspartners

Kontakt

Adress